УРОКИ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ

https://drive.google.com/open?id=1nBDvgFEmYT1cw1En0QFyIBV1cNEKE6AO


Тема 1. Вступ. Охорона праці та пожежна безпека в навчальних майстернях.
1. Вступ. Охорона праці та пожежна безпека в навчальних майстернях.(конспект)
Тема 2. Вивчення меню та прейскурантів.(матеріали до теми)
2. Вивчення меню та прейскурантів.(конспект)
Тема 3. Вивчення столового посуду , приборів та білизни.(матеріали до теми)
3. Призначення та використання столового посуду.(конспект)

4. Призначення та використання столових приборів та білизни.(конспект)
Тема 4. Підготовка торгового залу до обслуговування.(матеріали до теми)
5.
Підготовка торгового залу, провітрювання і прибирання.(конспект)

 6. Організація робочого місця офіціанта. Підготовка білизни, приборів, посуду.(конспект)

7. Попереднє сервірування столів.(конспект)

Тема 5. Обслуговування відвідувачів в торговому залі.(матеріали до теми)
8. Зустріч та розсаджування гостей. Приймання замовлень та порядок їх оформлення.(конспект)

9. Подача закусок, страв і напоїв, буфетної продукції.(конспект)

10. Розрахунок з відвідувачами. Прибирання використаного посуду, приборів, білизни (конспект).

Тема 6. Вимоги до офіціанта. Охорона праці та пожежна безпека на виробництві.(матеріали до теми)

11. Вимоги до офіціанта. Охорона праці та пожежна безпека на виробництві.(конспект)

Тема 7. Ознайомлення з роботою виробничих цехів в закладах ресторанного господарства.(матеріали до теми)

12. Ознайомлення з роботою виробничих цехів в закладах ресторанного господарства.(конспект)

Тема 8. Меню і прейскуранти.(матеріали до теми)

13. Характеристика меню, види меню. Порядок складання меню.(конспект)

14. Послідовність розміщення в прейскуранті вино – горілчаних напоїв, кондитерських і тютюнових виробів.(конспект)

Тема 9. Посуд столовий, прибори, білизна.(матеріали до теми)

15. Вивчення столового посуду, приборів, білизни. Вивчення скляного посуду.(конспект)

16. Підбір посуду, приборів і білизни для обслуговування відвідувачів, одержання і актування.(конспект)

Тема 10. Характеристика торгових приміщень.(матеріали до теми)

17. Характеристика торгових приміщень.(конспект)

Тема 11. Підготовка торгового залу до обслуговування.(матеріали до теми)

18. Прибирання торгових приміщень, розміщення меблів, провітрювання.(конспект)

19. Підготовка офіціанта до роботи.(конспект)

20. Отримання і підготовка столової білизни, приборів, столового посуду.(конспект)

21. Накривання столів скатертинами.(конспект)

22. Складання полотняних серветок.(конспект)

23. Виконання попередньої сервіровки столів до сніданку.(конспект)

24. Виконання попередньої сервіровки столів до обіду.(конспект)

25. Виконання попередньої сервіровки столів до вечері.(конспект)

26. Декоративне оздоблення столу.(конспект)

Тема 12. Обслуговування відвідувачів.(матеріали до теми)

27. Правила поведінки офіціанта під час обслуговування у ресторанах, барах, кафе.(конспект)

28. Зустріч та розсаджування гостей, правила подавання меню.(конспект)

29. Правила прийому замовлення, послідовність подачі страв і напоїв відвідувачу.(конспект)

30. Рекомендація страв та напоїв.(конспект)

31. Оформлення замовлення і передача на виробництво.(конспект)

32. Досервірування столу у відповідності із замовленими стравами і напоями.(конспект)

33. Отримання буфетної продукції (конспект).

34. Способи подавання страв.(конспект)

35. Подавання гарячих та холодних закусок.(конспект)

36. Подавання перших страв.(конспект)

37. Подавання других страв.(конспект)

38. Подавання алкогольних та безалкогольних напоїв.(конспект)

39. Подавання солодких страв, кондитерських виробів, свіжих фруктів та ягід.(конспект)

40. Подавання гарячих напоїв різними способами.(конспект)

41. Розрахунок з відвідувачем. Прибирання використаного посуду, приборів, білизни.(конспект)

 

ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА





Немає коментарів:

Дописати коментар